את דרכי במטבח המקצועי התחלתי לפני למעלה מעשרים שנים, שם מצאתי את תשוקתי המקצועית
אחרי סיום לימודי קולינריה נסעתי לטיול "קצר" במזרח, כך לפחות חשבתי.. סין שבתה את ליבי. התרבות, ההיסטוריה, האנשים והנופים. בחרתי להתיישב בצ'נגדו, בירת מחוז סצ'ואן, שם למדתי סינית ובישול סיני עם דגש סצ'ואני באוניברסיטה לבישול סיני. לאחר מכן עברתי לשנגחאי הענקית ועבדתי כיועץ למסעדות מערביות. סה"כ חייתי בסין שבע שנים מופלאות.
לארץ חזרתי לפני כשבע שנים ומאז עבדתי בכמה מהמסעדות ושירותי הקייטרינג המובילים והנחשבים בארץ, כמו קבוצת המסעדות של יוסי שטרית (קיטשן מרקט, אונזה ומשייה – שם שימשתי כשף קונדיטור) וכן בקייטרינג של רן שמואלי.
לשמחתי יצא לי לעבוד וללמוד מכמה שפים מעולים בארץ ובעולם ומהם קיבלתי את הידע, הניסיון וההשראה לעבודה מקצועית במטבח, סטנדרטים גבוהים והכמיהה להגיע לשלמות ללא פשרות.
בבישול שלי אני משלב עונתיות וחומרי גלם מקומיים, תהליכים מסורתיים איטיים ומורכבים וכן טכניקות מודרניות. תמיד אעדיף ייצור מקומי ויצרנים בוטיקיים איכותיים.
סין מהווה חלק נכבד מחיי והווייתי, האוכל הסיני טבוע בי ובלתי נפרד מסגנון הבישול שלי.
מגיל צעיר חונכתי להכנסת אורחים. בביתנו" הפולני" נהגו לתת חשיבות עליונה לאירוח מסביר פנים ולבבי .
האווירה והשירות לדעתי, חשובים לא פחות מהאוכל עצמו ומשלימים את החוויה כולה.
כיום אני מנהל קייטרינג משלי ומשקיע את אהבתי למטבח ולאירוח באירועים פרטיים ייחודיים, אירועי חברה, מארח בביתנו שברמת ישי, מנחה סדנאות בישול וקונדיטוריה, מייעץ לעסקי מזון הזקוקים להכוונה ובעיקר משתדל ליהנות מהיצירה והאמנות שמאחורי הקולינריה.